25 Mart 2008 Salı

Op.Dr.Teoman Doğan Estetik

Doktor: Op. Dr. Teoman Doğan ( Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı )

Estetik Cerrahi hızla gelişiyor. Uygulanan bazı operasyonlar : Burun estetiği , Göğüs estetiği , Meme estetiği , Kepçe kulak , Karın germe
Özellikle son 10 senede bir çok yenilik oldu ve artık eskiden hayal bile edilemeyen şeyleri yapmak mümkün. Gelişim baş gösterdiği dallar arasında Göz kapağı estetiği , Jinekomasti ,Kalça estetiği ,Meme dikleştirme ,Göğüs büyütme ,Yüz estetiği ,Kaş kaldırma ,Ben aldırma ,Yüz germe ,Yağ aldırma ,Estetikburun estetik cerrahisi çok hızlı gelişen çok dinamik bir alan.

Ben www.teomandogan.com hazırlarken bir estetik cerrah olarak yaptığım işe bakış açımı yansıtmaya çalıştım. Amacım sizin dışarıdan göremeyeceğiniz bazı ayrıntıları gösterebilmek. Bu konularda Yüz estetiği ,Göğüs kanseri , Saç ekimi ,Botox , Kol sarkıkları , Estetik dikiş , Meme ucu problemleri yazdıklarım sadece benim bakış açımı yansıtıyor ve bildiğim ne varsa en açık şekilde anlatmaya çalıştım. Eksik bulduğunuz, sormak istediğiniz herşeyi bize yazabilirsiniz. Ben ve ekibim gelen bütün soruları yanıtlamaya çalışıyoruz.

Plastik cerrah ide her doktorun farklı yaklaşımları olmasının çok normal olduğunu, özellikle bu konularda Popo estetiği ,Göbek estetiği , Migren , Çene estetiği , Botox , Zayıflama ve estetik cerrahi ,Mini Rinoplasti , Estetik ameliyatlar , Burun estetiği , Göğüs estetiği , Estetik bir başkasının benim tavsiyelerimin tam tersini söyleyebileceğini de bilmenizi isterim. Bu doğrularla yanlışlar arasında çok net sınırların olmadığı, daha çok kişisel yaklaşımların ön planda olduğu bir tıp dalı.

Sitemde Estetik fiyat ,Estetik görüntüler ,Estetik resimleri ,Estetik video , öncesi sonrası hasta resimleri ve ameliyatlar ile ilgili fiyatlar yok. Bu hem yasal bir zorunluluk hem de böyle olması daha iyi diye düşünüyorum. Bunların dışında estetik ile ilgili benim bildiğim, inandığım herşey var. Ayrıca sitemizde İngilizce Plastic Surgery ve Almanca Die Schönheitsoperation bilgilerde bulunmaktadır.

Op.Dr.Teoman Doğan



Adres : PS.Clinic İş Kuleleri Kule 2 Kat 9 4. Levent 80620 /
İSTANBUL

Telefon : 0 (212) 284 55 44